ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Να διορθώσει το... λάθος

Ναι μεν την περασμένη αγωνιστική ο Ολυμπιακός νίκησε την Τσεντεβίτα –έστω και δύσκολα- αλλά πιο πριν είχε γνωρίσει ήττα-σοκ στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις. Αυτό το… λάθος του θέλει να διορθώσει απόψε (8/11, 21:45, ΕΤ1) στην Ιταλία, όπου θα επιδιώξει να φύγει με το διπλό από την έδρα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Οι ερυθρόλευκοι διατηρούν το απόλυτο στην Α1 μέχρι στιγμής, ωστόσο στην Ευρωλίγκα δεν τα πάνε και τόσο καλά. Με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες,

οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όμως με νίκη σήμερα το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση θα γίνει πιο απλό.

Οι Πειραιώτες χώρισαν –ως γνωστόν- με τον Τζόι Ντόρσεϊ και τη θέση του πήρε άμεσα ο Τζος Πάουελ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Φώτση και του Μπουρούση, ο οποίος θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα προσπαθήσει να τους χρησιμοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο, προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός το πρώτο του φετινό διπλό.

Από την άλλη πλευρά, η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και έναν ικανότατο προπονητή, που ακούει στο όνομα Σέρτζιο Σκαριόλο. Στην Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει και αυτή με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, κάτι που σημαίνει ότι το αποψινό ματς είναι κομβικό και για τους Ιταλούς.

To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας:

Πέμπτη, 8/11

ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσελόνα (18:00)

Λιέτουβος-Μπεσίκτας (19:30)

Σαλόν-Μάλαγα (20:30)

Kαντού-Φενέρμπαχτσε (21:45)

Άλμπα-Μακάμπι (21:45)

Αρμάνι-Ολυμπιακός (21:45)

Παρασκευή, 9/11

Τσεντεβίτα-Κάχα Λαμποράλ (19:30)

Πρόκομ-Σιένα (20:45)

Εφές Αναντολού-Ζαλγκίρις (20:45)

Παναθηναϊκός-Χίμκι (21:00)

Ολίμπια-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Παρτιζάν-Μπάμπεργκ (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα