ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Γεωργαλλής: "Στόχος μας η τρίτη θέση"

Ο Κολοσσός υποδέχεται την Τετάρτη στο Βενετόκλειο το αποδεκατισμένο Μαρούσι με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους, που θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ομάδας της Ρόδου επέστρεψε χθες από τη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει την προετοιμασία της μέχρι την Τρίτη για τον αγώνα της 23ης αγωνισιτκής, με τον Βασίλη Φραγκιά να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα προς το παρόν.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ τόνισε πως οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Λινάρδου.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Μαρούσι (Τετάρτη 16:00) θα ξεκινήσει σήμερα η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Βασίλης Φραγκιάς. Η ομάδα μας επέστρεψε χθες το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη και από σήμερα μέχρι την προσεχή Τρίτη θα προετοιμαστεί για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με το Μαρούσι. Ο Αθηναίος τεχνικός θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Μαρούσι. «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χάσαμε δίκαια στην Πυλαία. Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., αφού έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας. Στόχος μας είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης, έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη εκκίνηση στα πλέι-οφ. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το Μαρούσι, το οποίο θέλει προσοχή γιατί οι αντίπαλοι μας θα έρθουν στη Ρόδο χωρίς άγχος. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στην Πυλαία. Πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, θα δώσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο οι έφηβοι του συλλόγου μας. Η ομάδα μας έφτασε αήττητη μέχρι την τελική φάση και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. Αντίπαλος στον ημιτελικό του «Βενετοκλείου» θα είναι η Α.Ε. Δικαίου και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:30. Ο τεχνικός της ομάδας μας Κυριάκος Μάγος θα βασιστεί στους εξής αθλητές: Δημήτρης Γκιζέλης (19-1.93), Γαβριήλ Σκάρος (18-1.70), Κώστας Κόσμος (18-1.84), Αλέξανδρος Αγγελάκος (18-1.95), Γιώργος Ρήτας (18-1.86), Βασίλης Κοντούζογλου (18-1.80), Μανώλης Γεωργάκης (17-1.88), Μενέλαος Γιαννόπουλος (17-1.88), Γιώργος Κρητικός (17-1.80), Βασίλης Περίδης (16-1.84), Αλέξανδρος Κωτιάδης (16-1.87), Κώστας Κουϊμτζίδης (16-1.78), Μιχάλης Καλαφατάς (16-1.78), Νίκος Χαραλάμπης (16-1.94), Σάββας Στεφανίδης (16-1.78)".

Keywords
Τυχαία Θέματα