ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Φραγκιάς: "Ανταγωνιστικό επίπεδο μέσα στο ΣΕΦ"

Ο Κολοσσός θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο άδειο ΣΕΦ την Κυριακή (17/03) και ο Βασίλης Φραγκιάς τόνισε ότι απέναντι στους "ερυθρόλευκους" η ομάδα του πρέπει να φανεί ανταγωνιστική, αν και το μυαλό όλων στην Ρόδο βρίσκεται στα επόμενα ματς.

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι χρήσιμο για μας, έτσι να μπορέσουμε να εντάξουμε στην ομάδα τα δύο νέα παιδιά που ήρθαν, τον Ντιέγκο Κάπελαν και τον Οράιον Άουτερμπριτζ, για να μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το μόνο κέρδος που μπορούμε να έχουμε στο Σ.Ε.Φ. με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ουσιαστικά το μυαλό μας είναι στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου θέλουμε να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να αποφύγουμε τις όποιες περιπέτειες και να σωθούμε γρήγορα", είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς Ντιέγκο Κάπελαν ανέφερε: "Βρίσκομαι λίγες μέρες στη Ρόδο και στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παίζουμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και φυσικά γνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό. Το σημαντικό για μας είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, που θα μας δώσει δύναμη για τα κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού και το μυαλό μας είναι περισσότερο στο επόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας".

Keywords
Τυχαία Θέματα