ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Εκτός ο Κουκουλάς με Άρη

Τις υπηρεσίες του Μανώλη Κουκουλά θα στερηθεί στο αυριανό (19/1, 17:00, ΕΤ3) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη ο Βασίλης Φραγκιάς, καθώς ο 21χρονος σέντερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Χωρίς τον Μανώλη Κουκουλά θα ταξιδέψει τελικά η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στη Θεσσαλονίκη εν όψει του αυριανού αγώνα (17:00 ΕΤ3) με τον Άρη. Ο νεαρός αθλητής δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και αποφασίστηκε να παραμείνει εκτός αποστολής. Η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο «Βενετόκλειο» και στις 15:45 η ομάδα μας θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει τον Άρη στο φινάλε του α’ γύρου.

Η ομάδα μας θα έχει δύσκολη αποστολή στο «Αλεξάνδρειο», ωστόσο είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Herb Pope θα φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα και από εκεί θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Όπως είναι γνωστό εκτός αγώνα θα μείνει και ο τραυματίας Λαρόν Ντέντι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο του. Ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει στη διάθεσή του, στο αυριανό παιχνίδι τους: Γιάννη Γεωργαλλή, Φάνη Κουμπούρα, Μάρκους Χάτεν, Γιώργο Καλαϊτζή, Άλεξ Βουγιούκα, Αλέξανδρο Αυγενικό, Γιάννη Καλαμπόκη, Κέβιν Λάνγκφορντ, Στέφαν Νάτζφεϊ, Σάββα Ματσαμά, Χερμπ Πόουπ και Γιώργο Δανά".

Keywords
Τυχαία Θέματα