ΚΑΒΑΛΑ | Στυλιανού: "Ημασταν πιο συγκεντρωμένοι"

Η Καβάλα πέτυχε την τέταρτη νίκη της στην Βαλκανική Λίγκα επί της Κοζούβ και ο Νίκος Στυλιανού τόνισε πως η νίκη ήρθε μέσα από την καλή άμυνα.

Ο Ελληνας γκαρντ, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς γιατί θέλαμε να το δούμε ως παιχνίδι προετοιμασίας για το σημαντικό Σαββατιάτικο παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε νέα στοιχεία που ο νέος προπονητής πρόσθεσε στο παιχνίδι της ομάδας.

Δεν

ξεκινήσαμε συγκεντρωμένα στην άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας στην άμυνα και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου, έχουμε 2 μέρες για αυτό και ελπίζουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ο άμεσος συνεργάτης του Αγγελου Κορωνιού, Γιώργος Μπιτζάνης, δήλωσε με τη σειρά του: "Πρώτα από όλα θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν. Το παιχνίδι για εμάς είχε χαρακτήρα προπόνησης, διότι έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο. Στόχος μας ήταν να πιέσουμε στην άμυνα, σε όλο το γήπεδο και να βελτιώσουμε την ομάδα μας σε ορισμένες επιλογές και σε κάποια ατομικά στοιχεία στην άμυνα και στην επίθεση. Όπως σας είπα, η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς, είχαμε χάσει με 5 πόντους στην έδρα του αντιπάλου και είμαστε ικανοποιημένοι διότι νικήσαμε με 10 πόντους σήμερα. Βελτιωνόμαστε ατομικά μέσα από τις προπονήσεις και πιστεύουμε ότι τα Σάββατο θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι γιατί όπως σας προείπα, αυτό το παιχνίδι είναι για εμάς πολύ σημαντικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα