ΕΣΚΑΝΑ | Βασιλακόπουλος: "Ο Πέτρος δεν έφυγε ποτέ"

Το βράδυ της Τετάρτης (05/12) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πειραϊκού Συνδέσμου εκδήλωση στην μνήμη του Πέτρου Καπαγέροφ, στην οποία έδωσε το "παρών" ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ανέφερε:

"Ο Πέτρος δεν μας λείπει. Δεν έφυγε ποτέ . Είναι κάπου εδώ ανάμεσά μας . Μας βλέπει και χαίρεται που τον τιμάμε αλλά η ματιά του το άγγιγμά του η Πειραϊκή ψυχή του η αγάπη του για

το άθλημά μας είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα. Η αγάπη είναι εδώ και ένας άνθρωπος σαν τον Πέτρο που ήξερε να την μοιράζει απλόχερα το κάνει σήμερα".

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ:

"Για τον αείμνηστο παράγοντα που έβαλε την σφραγίδα του στο ελληνικό μπάσκετ αυτό δεν ήταν ένα μνημόσυνο ήταν μια κατάθεση ψυχής , μια αληθινή εκδήλωση αγάπης . Τα χαμόγελα όλων όσων βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα "Κίμων Ράλλης" του Πειραϊκού Συνδέσμου (συνδιοργανωτές Πειραϊκός , ΕΣΚΑΝΑ και ΕΟΚ) αποδίδουν απόλυτα και ανάγλυφα την λάμψη αυτής της μεγάλης γιορτής της πορτοκαλί μπάλλας . Τυχεροί και ευλογημένοι όσοι έζησαν από κοντά τον καταπληκτικό μπασκετάνθρωπο Πέτρο Καπαγέρωφ . Τυχεροί όσοι δάκρυσαν στην θύμησή του αγέρωχου άνδρα , όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στα δέκα χρόνια από την αποχώρησή του από τα εγκόσμια . Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ γιατί δεν είναι μόνο ο ιδρυτής μας αλλά είναι αυτός που σηματοδότησε σε μεγάλο βαθμό την πορεία του αθλήματος που όλοι αγαπάμε , αυτός που αποτελεί τρανό παράδειγμα προς μίμηση για κάθε παράγοντα , φίλαθλο η αθλητή και αθλήτρια . Μακάρι να αγαπήσει και να αγαπά ο καθένας από μας τον σύλλογό του όπως το έπραξε ΕΚΕΙΝΟΣ ...ΑΘΑΝΑΤΟΣ"!

Keywords
Τυχαία Θέματα