ΚΑΒΑΛΑ | Πρίφτης: "Είμαι συγκινημένος"

Σε ρόλο οδηγού είναι οι παίκτες της Καβάλας και όχι ο Δημήτρης Πρίφτης, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της ομάδας και δήλωσε συγκινημένος για την προσπάθεια και την επιτυχία.

"Είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη και την τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Καταφέραμε να κατακτήσουμε την 6η θέση, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτό είναι κάτι που μεγάλο για εμάς. Πλέον έχω πάψει να είμαι οδηγός αυτής της ομάδας, ακολουθώ τους παίκτες. Από πλευράς τακτικής παίζοντας ξέραμε ότι ο Πανιώνιος

θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ότι εμείς παίζαμε χωρίς τον Τέιλορ, εξουδετερώνοντας τα pick n’ roll, μας εγκλώβισε και εκνευριστήκαμε βγαίνοντας εκτός ρυθμού. Στην επανάληψη βρήκαμε το καλό μας μακρινό σουτ και το παιχνίδι κύλησε με τον κόσμο να μας ωθεί και πάλι με την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Τώρα παίζουμε με τον Κολοσσό, γεγονός που σίγουρα είναι καλύτερο από το να παίζαμε με τον Παναθηναϊκό".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο εμείς δυστυχώς μπήκαμε άσχημα καθώς ήμασταν αγχωμένοι. Στα αποδυτήρια είπαμε να ηρεμήσουμε και να βγούμε να παίξουμε για να το ευχαριστηθούμε. Βελτιωθήκαμε, βρήκαμε λύσεις και όσο προχωρούσε ο αγώνας, αποκτούσαμε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή τη νίκη από πλευράς σημασίας την παρομοιάζω με αυτή του Παναθηναϊκού και του Ρέθυμνο. Το σημαντικό είναι ότι δεν το βάλαμε κάτω ακόμα κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου και γενικότερα όσους καθημερινά δίνουμε τη μάχη, γιατί εσείς δε βλέπετε παρά την εικόνα του αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ και τον θέλουμε μαζί μας και στα playoffs. Έτσι κι αλλιώς η χρονιά είναι πετυχημένη".

Keywords
Τυχαία Θέματα