ΚΑΒΑΛΑ | "Όλοι μαζί μπορούμε να βγούμε νικητές"

Ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό για την πορεία της στην Α1 δίνει το Σάββατο (16/2, 17:00) η Καβάλα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Καλαμίτσας, με τη διοίκηση της ομάδας να καλεί τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

ΚΑΕ Ένωση

Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο 16/03/2013 και ώρα 17.00΄στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basketleague, κόντρα στην ομάδα του Aπόλλωνα Πάτρων και σας χρειάζεται όλους δίπλα της. Μόνο «όλοι μαζί» μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη «μάχη»…

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών θα είναι 10 ευρώ (γενική είσοδος). Για τους μαθητές και σπουδαστές η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καθώς και για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς, καθώς και για τους άνεργους, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΕΑΔ και ενώ πρώτα έχουν δηλώσει την πρόθεση και το όνομα του στα γραφεία της ΚΑΕ.

Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται «κάρτες διαρκείας β’ γύρου» με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις: Power 40 ευρώ, Blue 50 ευρώ, White 90 ευρώ και Gold 150 ευρώ. Για κρατήσεις όλων των εισιτηρίων στα γραφεία της Ομάδας στο 2510- 232422".

Keywords
Τυχαία Θέματα