ΚΑΒΑΛΑ | "Ολοι μαζί μπορούμε να μείνουμε... για πάντα στην Α1!"

Η Καβάλα πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος στην Α1 απέναντι στον ΚΑΟΔ και η διοίκηση της Ενωσης δεν ξέχασε τους πιστούς φίλους της ομάδας, που παρά τα αρχικά αρνητικά αποτελέσματα ο κόσμος έμεινε κοντά, ευχαριστώντας θερμά για τη συμπαράσταση...

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Καβάλας αναφέρει:

Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσει με κάθε ειλικρίνεια

όλους εσάς, που παρά το αρνητικό σερί των επτά πρώτων αγωνιστικών, βρεθήκατε κοντά στην τιτάνια προσπάθεια που έκανε την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας κόντρα στον Κ.Α.Ο.Δράμας η αγαπημένη μας Ομάδα.

Ησασταν και πάλι ο «6ος παίκτης»!

Η αγωνιστική ανάκαμψη της Ομάδας μας έχει ξεκινήσει. Η παρουσία μας για 5η χρονιά στο πρωτάθλημα της Basketleague μπορεί να ενοχλεί κάποιους, αλλά σας διαβεβαιώνουμε με κάθε σιγουριά πως θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Ολοι μαζί κοιτάμε μπροστά και τον επόμενο «τελικό» το Σάββατο στις 17.00’ στην Καλαμίτσα κόντρα στο Περιστέρι που σεβόμαστε και τιμούμε για τη μεγάλη του μπασκετική ιστορία. Ζητάμε από όλους εσάς που αγαπάτε και στηρίζετε αυτή την Ομάδα, να είστε κοντά μας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να μείνουμε... για πάντα στην Α1! ".

Keywords
Τυχαία Θέματα