NBA | Προπονήθηκε ο Ρούμπιο!

Ηταν απ' τους μεγάλους άτυχους της περασμένης σεζόν στον μαγικό πλανήτη, λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού και της πολύμηνης απουσίας του, ωστόσο ο Ρίκι Ρούμπιο πάτησε και πάλι παρκέ και είναι έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος!

Το αστέρι των Τίμπεργουλβς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά τον τραυματισμό του, την Κυριακή (2/12), έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ πήρε μέρος και στο προπονητικό διπλό και εμφανίστηκε χαρούμενος, αλλά και... συγκρατημένα αισιόδοξος για την επιστροφή του, τονίζοντας ότι "νιώθω πολύ καλά, όμως μέχρι να είμαι 100% έτοιμος δεν θα παίξω"...

"Επειτα

από αρκετό καιρό είμαι πίσω στα παρκέ. Νιώθω πολύ καλά που αρχίζω να... μαθαίνω ξανά τους συμπαίκτες μου", σχολίασε αρχικά ο ταλαντούχος Ισπανός γκαρντ και πρόσθεσε:

"Σίγουρα στην αρχή θα νιώθω κάπως περίεργα. Μέχρι να είμαι απόλυτα καλά και να ξέρω ότι όλα είναι εντάξει με το γόνατό μου, δεν πρόκειται να παίξω σε επίσημο ματς. Για την ώρα όμως είμαι πολύ χαρούμενος για σήμερα (σ.σ. 2/12). Πραγματικά αισθάνομαι πολύ καλά αλλά θέλω να φτάσω στο σημείο που θα νιώθω τέλεια. Πρέπει να δουλέψω σκληρά. Αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω την δουλειά και να βλέπω σε τι σημείο βρίσκομαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα