ΚΑΒΑΛΑ | Κορωνιός: "Καταστροφική η δεύτερη περίοδος"

Η Καβάλα δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Αγγελος Κορωνιός, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά δεν αναφέρθηκε σε ονόματα παικτών.

Ο Ελληνας προπονητής, δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τους "πράσινους":

"Πριν από το παιχνίδι μίλησα στα παιδιά για να τα βοηθήσω στην ψυχολογία. Τους είπα ότι έχουμε τεράστια διαφορά με τον Παναθηναϊκό, αλλά ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ανασυνταχθούμε, όμως όταν ο Παναθηναϊκός

παίρνει 42 ριμπάουντ δεν μπορείς να ελπίζεις και σε πολλά πράγματα.

Η δεύτερη περίοδος για εμάς ήταν καταστροφική. Χρειαζόμαστε ενίσχυση, έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και θέλουμε δύο παίκτες στη ρακέτα. Σε ό,τι αφορά τον Παλάσιο δεν είναι αλήθεια. Το ποιους παίκτες θέλουμε είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσουμε με τη διοίκηση και δεν θα το αποφασίσουν τα σάιτ".

Ο Στιβ Πάνος από την πλευρά του, πρόσθεσε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έκανε ένα φοβερό παιχνίδι. Διάβασε τις αδυναμίες μας και στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να πάρει μεγάλη διαφορά. Πολεμήσαμε όσο μπορούσαμε, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός κυρίως μέσα στη ρακέτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα