Καρατζής: "Στόχος του Ερμή το απόλυτο..."

Ο Ερμής Πειραιά πέτυχε την 17η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στα Σούρμενα. Η νίκη θεωρεί ο Θοδωρής Καρατζής ότι δεν ήρθε εύκολα:
"Καταρχήν στο παιχνίδι απέναντι στα Σούρμενα είχαμε πολλές ελλείψεις. Ο βασικός μας πλέι μέικερ ο Βαλμυράς δεν έπαιξε και ο Τσανάκας παρότι τραυματίας αναγκάστηκε να μπει να αγωνιστεί για να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Τα Σούρμενα ξεκίνησαν πολύ δυνατά, ενώ εμείς ήμασταν νωθροί για 20 λεπτά. Στην συνέχεια βρήκαμε τον εαυτό μας και καταφέραμε

να πάρουμε την νίκη".
Το κατόρθωμα που κυνηγά ο Ερμής είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να είναι αήττητος, μιας και ο στόχος της ανόδου σύμφωνα με τον παίκτη του Ερμή έχει επιτευχθεί:
"Σίγουρα όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, η ομάδα αυτή είχε σχεδιαστεί για να πάρει την άνοδο. Δεν μας αγχώνει που είμαστε αήττητοι. Στόχος μας ήταν από την αρχή η άνοδος, όσο περνάει ο καιρός οι στόχοι αλλάζουν. Τώρα ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το αηττήτο. Αν συμβεί αυτό θα είναι κάτι που καμία ομάδα δεν το έχει κατορθώσει να πάρει δηλαδή το πρωτάθλημα και να είναι αήττητη".
Στην επόμενη αγωνιστική ο Ερμής αντιμετωπίζει τον Πειραϊκό με τον οποίο έχουν κοινή έδρα και φυσικά ο στόχος είναι να συνεχίσει η ομάδα με νίκη:
"Με τον Πειραϊκό έχουμε κοινή έδρα και είναι μία ομάδα που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, πάμε για να νικήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς θα έχει διαβάσει το παιχνίδι του Πειραϊκού και θα μας δώσει τις σωστές οδηγίες. Ετσι όπως βλέπουμε τα πράγματα τώρα, δεν θα είναι τόσο δύσκολο παιχνίδι όσο αυτό απέναντι στα Σούρμενα".
Το μυστικό της επιτυχίας του Ερμή είναι ότι έχει συνδυάσει το οικογενειακό και παρεϊστικο κλίμα με την σωστή οργάνωση. Ο Θοδωρής Καρατζής μας εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι σε ένα υγιές σωματείο όπως είναι ο Ερμής:

"Ήμουν στον Ερμή, έφυγα και πήγα σε κάποια άλλη ομάδα και επέστρεψα. Η οικογένεια Χρυσοφάκη έχει δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Εχουμε την βάση της ομάδας και οι καινούριοι παίκτες που ήρθαν έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και εμείς τους έχουμε αγκαλιάσει. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδων και αυτό φαίνεται και στο παιχνίδι μας μέσα στο παρκέ. Ο συνδυασμός του να έχει μια ομάδα μοιρασμένους ρόλους στους παίκτες της και εκείνοι να έχουν γίνει μια οικογένεια είναι ό,τι καλύτερο. Στον Ερμή ήδη οι περισσότεροι παίκτες ήμασταν φίλοι και συντοπίτες και αγκαλιάσαμε τους νέους παίκτες και γίναμε μία οικογένεια. Ο ερχομός της οικογένειας Χρυσοφάκη στον Ερμη έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, την οργάνωση. Αυτός ο συνδυασμός για την ομάδα, μας έχει φέρει τα αποτελέσματα".
Ο Ερμής οδηγεί την κούρσα της ανόδου, πώς κρίνει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Καρατζής το επίπεδο του πρωταθλήματος;
"Το πρωτάθλημα έχει γίνει πολύ δυνατό. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται πολλοί ότι υπάρχει μόνο ο Ερμής και όλοι οι υπόλοιποι δεν υπά
Keywords
Τυχαία Θέματα