Ας "παίξει" με τον χρόνο, σύμμαχός του είναι

Καταρχήν την δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχουν ποιοτικές (και εντός των οικονομικών δεδομένων της ΚΑΕ) λύσεις στην αγορά για να καλυφθεί το κενό του Τζέιμς. Συν τοις άλλοις η τριάδα Βεργίνη, Μαυραειδή, Μποχωρίδη ανταποκρίνεται επαρκώς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σαφώς και χρειάζεται ενίσχυση, αν ο Άρης έχει στόχο να μπει στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει είσοδο στην πρώτη τετράδα μέσα από τα πλέι οφ. Αν όχι, τότε είναι καλύτερα να μείνει ως έχει και να καλύψει “τρύπες” με τα χρήματα που θα δαπανούσε για έναν παίκτη.

Με

δεδομένο ότι υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί παίκτης, γιατί η εξάδα είναι ακόμα εφικτός στόχος (δύο νίκες διαφορά με την 5η Καβάλα, που την έχει μέσα στο Αλεξάνδρειο), ο Άρης θα πρέπει να κάνει πολύ προσεκτική επιλογή και γι' αυτό δεν θα βιαστεί. Άλλωστε έχει “σύμμαχό” του τον χρόνο.

Μέσα στον Φεβρουάριο έχει ουσιαστικά τρία παιχνίδια μετά το σημερινό. Τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Α1 και τις Κίμκι (εκτός) και Ντόνετσκ (εντός) για να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια. Ακολουθούσε αμέσως μετά στις αρχές Μαρτίου το Ολ Σταρ Γκέιμ, το οποίο όμως ματαιώθηκε και βάσει του προγράμματος του ΕΣΑΚΕ επόμενος αγώνας τον οποίο ο Άρης έχει “τσεκαρισμένο” για νίκη είναι με την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο το Σαββατοκύριακο του All Star.

Με λίγα λόγια, ο Άρης έχει μπροστά του έναν μήνα σχεδόν, για να βρει λύση στο θέμα του απαγορευτικού της FIBA με μια διαπραγμάτευση με τον Σκορδίλη και παράλληλα να βρει έναν παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά, βοηθώντας την ομάδα στο τελείωμα της κανονικής διάρκειας.

Ο Άρης μετά τον Ολυμπιακό έχει τέτοιο πρόγραμμα που αν είναι σοβαρός δεν θα χάσει πουθενά! Κατά χρονική σειρά παίζει με τη Καβάλα (εντός), τον Ηλυσιακό (εκτός), τον ΠΑΟΚ (εντός), το Μαρούσι (εκτός), το Ρέθυμνο (εντός) και το Περιστέρι (εκτός). Με νίκες σε όλα αυτά τα “βατά” παιχνίδια, έχει σίγουρη θέση στην πρώτη εξάδα.

Είναι προτιμότερο να μην πληρώσει παίκτη για έναν μήνα (Φεβρουάριο), προκειμένου να βρει έναν καλύτερο και να του δώσει δύο μηνιάτικα, αντί για τρία, γιατί επί της ουσίας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο θα κριθούν τα πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα