ΚΑΝΤΟΥ | "Να βγάλουμε off τον Διαμαντίδη"

Ο Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι δήλωσε έτοιμος μαζί με τους συμπαίκτες του να προσπαθήσουν να ανακόψουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην αναμέτρηση της Καντού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης της Καντού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τον αγώνα της ιταλικής ομάδας απέναντι στο "τριφύλλι".

"Την Παρασκευή (22/11) έχουμε μόνο ένα στόχο: Τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισής μας στο ΤΟΡ 16. Δεν έχει σημασία πώς, αλλά πρέπει να τον νικήσουμε. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή. Ο Παναθηναϊκός

διαθέτει έναν αστέρα της Ευρωλίγκας, τον Διαμαντίδη, αρκετά δυνατά κορμιά στη ρακέτα και πρόσθεσε κι έναν NBAer, τον Μπανκς. Δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιος ο ρόλος του Μπανκς, επειδή η αναμέτρηση στο Ντέζιο θα είναι η πρώτη του με την ομάδα. Αλλά γνωρίζουμε πως είναι ένας ξεχωριστός παίκτης με μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η βασική δουλειά μου, του Αραντόρι, του Ματσαρίνο και του Ταμπού είναι να αποτρέψουμε τον Διαμαντίδη απ' το να σηκώσει το διακόπτη για την επίθεση της ομάδος του", ήταν τα όσα δήλωσε ο 26χρονος παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα