ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | "Σεφτέ" στις νίκες με μεγάλο διπλό εναντίον της Αρμάνι

Η Κάχα Λαμποράλ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο επικρατώντας με 85-95 , παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση.

Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Κάχα Λαμποράλ πήγαιναν χέρι- χέρι καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και καμία από τις δύο δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα έξι πόντων (42-36) με δύο

βολές του Γιάννη Μπουρούση στο 1'23'' πριν από την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου, αλλά η Κάχα Λαμποράλ αντέδρασε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 44-43.


Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε η αναμέτρηση και στο τρίτο δεκάλεπτο. Η τελευταία περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στην Κάχα Λαμποράλ η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αφλογιστία της Αρμάνι (έμεινε χωρίς πόντο από το 32ο λεπτό έως το το 36ο λεπτό) και έτρεξε ένα 0-11 και πήρε προβάδισμα δέκα πόντων (71-81). Η Κάζα Λαμποράλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα με 85-95.

Keywords
Τυχαία Θέματα