Κεχαγιά: «Ο Αθηναϊκός είναι κόσμημα για το γυναικείο μπάσκετ»

Η Ζωή Κεχαγιά ήταν η κορυφαία του Αθηναϊκού στο ματς με τον Κρόνο... Η μία από τις 5 παλιές της ομάδας του Βύρωνα φρόντισε να θυμηθεί όλες τις παίκτριες που έγραψαν την ιστορία, όπως και όλους όσοι συνετέλεσαν στο ρεκόρ Γκίνες.

«Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα κορίτσια που έπαιξαν στην ομάδα αυτά τα 4 χρόνια. Σε όσες ήταν στην πρώτη νίκη, σε όσες ήταν παρούσες στις 91 νίκες", είπε στο superbasket.gr η έμπειρη γκαρντ, που είχε 13 πόντους στον αγώνα του Αγίου Δημητρίου: "Σίγουρα για μας

τις πέντε που είμαστε οι πιο παλιές και έχουμε στηρίξει την ομάδα τόσα χρόνια είναι κάτι ακόμα πιο σημαντικό και το χαιρόμαστε παραπάνω. Είναι μεγάλη στιγμή και για μας, αλλά και για τον σύλλογο. Το ρεκόρ ανήκει, βέβαια, κυρίως στον Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά που έκανε τα πάντα γι αυτή την ομάδα, αλλά και σε όλη τη Διοικούσα Επιτροπή, τους προπονητές του πέρασαν. Ανήκει σε όλους όσοι εργάστηκαν στον Αθηναϊκό, από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή ή και τον φύλακα του γηπέδου. Χαιρόμαστε που γράψαμε ιστορία, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε και σίγουρα ο πρόεδρος μας βάλει σύντομα τον επόμενο στόχο. Ο Αθηναϊκός είναι κόσμημα για το γυναικείο μπάσκετ και μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει πιο ισχυρό το πωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα