ΙΤΑΛΙΑ | "Σειρήνες" για Παπαλουκά!

Δύο ακόμα ιταλικές ομάδες προστέθηκαν στη λίστα με αυτές που εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Θοδωρή Παπαλουκά, καθώς εκτός από τη Σιένα, τόσο η Καντού όσο και η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο βρίσκονται σε αναζήτηση ενός πολύ καλού γκαρντ.

Σύμφωνα με το "sportando.net", οι τρεις ομάδες ψάχνουν παίκτη στον άσο και έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομα του Τεό.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, που βρίσκεται στον τρίτο όμιλο μαζί της Ευρωλίγκας μαζί με τον Ολυμπιακό,

κινείται για την απόκτηση ενός γκαρντ, αφού ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του Ροκ Στίπσεβιτς.

Η Μοντεπάσκι Σιένα από την πλευρά της περίμενε πολλά από τον Αλεκσάνταρ Ράσιτς, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό πέρσι. Ο Σέρβος άσος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, γι’ αυτό βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Λούκα Μπάνκι.

Τέλος, η Καντού, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον πρώτο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, είδε τον Τζέρι Σμιθ να τίθεται εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει βγει ήδη στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του και να κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Παπαλουκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα