ΙΣΠΑΝΙΑ | Με Σαραγόσα η Ρεάλ, με Γκραν Κανάρια η Μπάρτσα

Την έκπληξη της ημέρας έκανε η Γκραν Κανάρια επικρατώντας στην έδρα της Κάχα Λαμποράλ με 66-72 και παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος. Εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και η Σαραγόσα κέρδισε μέσα στη Βαλένθια με 77-83.

Η Γκραν Κανάρια παίζοντας σταθερά καλή άμυνα κατάφερε να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Γιαν Τάμπακ που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, κρίθηκε στην τελευταία περίοδο εκεί που ο Τούλσον έκανε πράγματα και θάματα πετυχαίνοντας 14 πόντους στα τελευταία

5΄του παιχνιδιού, δίνοντας έτσι την πρόκριση στην Γκραν Κανάρια. Ο Τούλσον ήταν και πρώτος σκόρερ για την ομάδα με 27 πόντους ενώ για την Κάχα ο Λάμπε είχε 14.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Βαλένθια και την Σαραγόσα κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο καθώς 7.30 λεπτά πριν από το τέλος και με το σκορ να είναι ισόπαλο (61-61), δύο τρίποντα του Ρολ έδωσαν προβάδισμα 6 πόντων στη Σαραγόσα (61-67). Από εκεί και μετά σε κανένα σημείο η Βαλένθια δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να υποταχθεί στις ορέξεις της Σαραγόσα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον μπόμπερ Μάικλ Ρολ που πέτυχε 19 πόντους με 4/7 τρίποντα. Για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς κορυφαίος ήταν για μία ακόμα φορά ο Τζάστιν Ντόελμαν με 14 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα