ΙΣΠΑΝΙΑ | Ο... φανατικός "μπλαουγκράνα" κύριος Πικέ! (video)

Το μπασκετικό "clasico" ήταν δίχως αμφιβολία ένα απ' τα γεγονότα των ημερών, τραβώντας εκατομμύρια βλέμματα ανά την υφήλιο. Ωστόσο, πέραν των πρωταγωνιστών εντός παρκέ, την παράσταση έκλεψε και ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα... Περί ποίου ο λόγος; Μα φυσικά για τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος... έδωσε ρέστα στις εξέδρες του "Παλάου Μπλαουγκράνα"!

Ο Καταλανός διεθνής σέντερ μπακ της -κατά κοινή ομολογία- ομάδας-"φαινόμενο" βρέθηκε στο μεγάλο ισπανικό ντέρμπι και αποδείχθηκε... θερμός οπαδός της Μπαρτσελόνα, με την κάμερα της Marca

να καταγράφει τους έξαλλους πανηγυρισμούς και τις αντιδράσεις του Πικέ! Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού το clasico" μεταξύ των μισητών Ρεάλ και Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι, καθώς τους χωρίζει χάσμα ιδεολογικοκοινωνικών διαφορών.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Ζεράρ Πικέ -που πριν από λίγες ημέρες έγινε και μπάμπας- έφυγε... ανακουφισμένος και ευτυχισμένος για τη μεγάλη νίκη της αγαπημένης του ομάδας, βλέποντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να μετατρέπεται σε... Μέσι του παρκέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα