ΙΣΠΑΝΙΑ | Μένει Μπιλμπάο ο Βασιλειάδης

Παρά την έντονη φημολογία που είχε προκύψει γύρω από μια πιθανή μετακίνησή του, ο Κώστας Βασιλειάδης σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Μπιλμπάο.

Δημοσίευμα της ισπανικής "elcorreo.com" βάζει τέλος στα σενάρια της αποχώρησης του Ελληνα "μπόμπερ" από την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη. Το τελευταίο διάστημα η Φενέρμπαχτσε είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 27χρονου παίκτη, αλλά σύμφωνα με το άρθρο ο Κώστας Βασιλειάδης θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Μπιλμπάο. Μάλιστα το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις

ανθρώπων της Μπιλμπάο- χωρίς να αναφέρονται τα ονόματά τους- οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ουδέποτε υπήρξαν προτάσεις για τον Βασιλειάδη. "Δεν υπήρξε πρόταση για τον Κώστα, ούτε από την Φενέρμπαχτσε, ούτε από κάποια άλλη ομάδα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό γύρω από το όνομά του από το τέλος της σεζόν". Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Κώστας Βασιλειάδης θα αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν κάτω από τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, έχοντας για συμπαίκτη του τον Νίκο Ζήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα