A1 | Καββαδάς: "Δεν έχω προτίμηση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού"

Το όνομα του Βασίλη Καββαδά είναι από εκείνα που απασχολεί έντονα τους "αιώνιους" και ο ίδιος ο παίκτης τονίζει ότι μπορεί να αγωνιστεί είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Παναθηναϊκό καθώς δεν έχει προτιμήση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο νεαρός παίκτης που αποτελεί το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησε στην εφημερίδα "Goal" και τόνισε ότι η επιθυμία του είναι να παίξει και

να δουλέψει σκληρά σε όποια ομάδα και αν ανήκει.

"Εγώ το μόνο που θέλω είναι να πάω κάπου, να δουλέψω σκληρά και να παίξω. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Μπορώ να παίξω και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Επίσης δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να μείνω στον Πανιώνιο για ένα ακόμα χρόνο. Κι αν προκύψει κάτι από το εξωτερικό, είμαι έτοιμος να φύγω. Δεν μιλάω ως παίκτης, αλλά ως χαρακτήρας", τόνισε αρχικά ο Βασίλης Καββαδάς.

Παράλληλα καθιστά σαφές πως δεν προτίθεται να αλλάξει μάνατζερ, όρο που φέρεται να του έθεσαν οι "πράσινοι". "Δεν έχω πρόθεση να αλλάξω μάνατζερ, θα επιλέξω την πρόταση που θα είναι η πιο συμφέρουσα για όλους", είπε αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τέλος παραδέχθηκε πως ούτε εκείνος περίμενε το σήριαλ που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του. "Δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι μπορεί να με καλέσει ο κόουτς Μίσσας στην Εθνική ομάδα Β' που θα πήγαινε στην Αυστραλία. Οταν μου είπαν ότι ο κόουτς Ζούρος με ήθελε στην προετοιμασία κι εν συνεχεία στο ταξίδι για τη Βραζιλία, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα. Από εκεί και πέρα δεν είχα ιδέα για αυτό που θα συνέβαινε αυτή τη στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα