ΙΣΠΑΝΙΑ | Ετοιμαστείτε... Ξεκινάει το Copa Del Rey!

Θα... "χορτάσουν" μπάσκετ οι απανταχού μπασκετόφιλοι, καθώς απόψε (7/2) γίνεται το πρώτο τζάμπολ σε μία απ' τις πλέον ενδιαφέρουσες και θεαματικές διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου, το Copa Del Rey, στην ανακαινισμένη "Fernando Buesa Arena" και μάλιστα η αυλαία ανοίγει με... "el clasico"!

Αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δούμε στο Copa Del Rey τελικό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο μισητοί αντίπαλοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πρώτο προημιτελικό! Ετσι, η διοργάνωση ξεκινά με τους καλύτερους "οιωνούς", με

το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης!

Φυσικά, η διοργάνωση θα έχει και χρώμα... "ελληνικό", καθώς στο Final-8 του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκεται και η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση! Οι Βάσκοι αντιμετωπίζουν στον τελευταίο χρονικά πρημιτελικό την Γκραν Κανάρια και θα επιδιώξουν ακόμη μία διάκριση!

Το Copa Del Rey θα φιλοξενήσει η ανακαινισμένη "Fernando Buesa Arena", το "σπίτι" δηλαδή της Κάχα Λαμποράλ -η οποία θα κοντραριστεί με την Σαραγόσα- και στη διοργάνωση συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις 8 πρώτες θέσεις στον Α' Γύρο της ACB.

Το πρόγραμμα του Copa del Rey 2013:

Προημιτελικοί Πέμπτη 7/2:

Α': Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 20:00

Β': Κάχα Λαμποράλ - Σαραγόσα 22:30

Προημιτελικοί Παρασκευή 8/2:

Γ': Βαλένθια - Εστουδιάντες 20:00

Δ': Γκραν Κανάρια - Μπιλμπάο 22:30

Ημιτελικοί Σάββατο 9/2:

Ε': Νικητής Α' - Νικητής Β' 20:00

ΣΤ': Νικητής Γ' - Νικητής Δ' 22:30

Τελικός Κυριακή 10/2:

Νικητής Ε' - Νικητής ΣΤ' 20:00

Keywords
Τυχαία Θέματα