Χόρχε Φιγερόα: «Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Ο Χόρχε Φιγερόα δήλωσε πως ο γιός του είναι ελεύθερος, ότι ακόμα δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές και ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη πρόκληση, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Mε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal", ο πατέρας και ατζέντης του Λουτσιάνο Φιγερόα, Χόρχε, ξεκαθάρισε ότι ο αργεντινός επιθετικός είναι ελεύθερος και πως ο Παναθηναϊκός
είναι μεγάλη πρόκληση για τον γιό του.

Συγκεκριμένα:

«Ο Λουτσιάνο είναι ελεύθερος από τις 30 Δεκεμβρίου. Εχει στα χέρια του τα δικαιώματά του και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει. Αυτό κάνουμε με τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Δεν δίνω τελειωμένο τίποτα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό πρόκληση για τον γιο του:

«Στον Λουτσιάνο φαίνεται μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Πώς γίνεται να μην του αρέσει η πιθανότητα να παίξει σε μια τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα;».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, ανέφερε:

«Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και εδώ και ενάμιση μήνα κάνει πολύ δυνατές ατομικές προπονήσεις, με γυμναστή που έχει προσλάβει ο ίδιος. Είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να είναι έτοιμος».
Keywords
Τυχαία Θέματα