ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Η μεγαλύτερη νίκη από τότε που ήρθα στην ομάδα"

Ο Ηλυσιακός μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση απέναντι στην Καβάλα και ο Γιώργος Ζευγώλης αφού τόνισε ότι ο Τέρελ Στόγκλιν είναι "διαμάντι" ανέφερε ότι η νίκη αυτή είναι η μεγαλύτερη από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

"Είναι η μεγαλύτερη νίκη από τότε που είμαι εδώ! Ξέχωρα από τη βαθμολογική αξία, η νίκη αυτή είναι μεγάλη γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς τον Στόγκλιν του ποίου η επιλογή στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας του ματς ήταν τραγική. Ο

μικρός είναι διαμάντι, όμως στο τέλος επειδή του αρέσει το νικητήριο σουτ, αντί να πάει σε μπάσιμο όπως του είχε πει έκανε τρίποντο. Λάθος. Η Καβάλα δεν είναι για να πέσει. Έχει καταπληκτικό ρόστερ και παίκτες δολοφόνους. Θέλω να κών ειδική μνεία στον Καυκή που επέστρεψε από εγχείρηση και έβαλε ένα παλικαρίσιο και αποφασιστικό καλάθι. Για μας είναι παράσημο αυτή η νίκη γιατί σιγά-σιγά ο Στόγκλιν μαθαίνεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι οι υπόλοιποι για να δώσουμε αυτό που μπορούμε. Ελπίζω ότι ο τραυματισμός του Δορκοφίκη (θλάση στους προσαγωγούς) δεν θα αποδειχτεί τόσο σοβαρός", είναι τα όσα είπε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης μετά από το τέλος του ματς.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καυκής δήλωσε: "Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας στήριξε μέχρι τέλους παρ'ότι στην παράταση μείναμε πίσω στο σκορ. Πήραμε ώθηση από την εξέδρα και πετύχαμε πολύ σημαντική νίκη αφού βάλαμε οριστικά από κάτω την Καβάλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα