ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Παραιτήθηκε ο Γαμπιεράκης

Ο Παντελής Γαμπιεράκης με δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα είπε πως παραιτείται από πρόεδρος του Ηλυσιακού και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί του για την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της ΚΑΕ.

"Παραιτούμαι από πρόεδρος. Και καλώ όποιον ενδιαφερόμενο επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι τις 20 Ιουνίου, για να του παραδοθούν για μελέτη τα οικονομικά στοιχεία. Εάν, ωστόσο, στις 21 Ιουνίου

δεν υπάρξει αποτέλεσμα, εγώ πρέπει να πιάσω δουλειά για την επόμενη σεζόν.Τρία χρόνια στον χώρο, μας έχει κουράσει να μένουμε στην Α1 στην τελευταία αγωνιστική. Εκφράζω την συμπαράσταση μου στις δυο ομάδες, οι οποίες πέφτουν και στους ανθρώπους, που τις διοικούν τους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Κιουριτζόγλου. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία στον ΕΣΑΚΕ, στον οποίο είμαστε μια… οικογένεια. Με τον κύριο Παπακωνσταντίνου της Καβάλας μιλούσαμε συνεχώς καθημερινά στο τηλέφωνο. Οι καιροί, που υπάρχουν στο μπάσκετ μεγαλοπαράγοντες έχουν περάσει. Λίγοι έχουμε μείνει και είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίζουμε την προσπάθεια των ομάδων. Δεν θα γίνω… φονέας ανθρώπων, που αγαπώ. Ο Ηλυσιακός τα προηγούμενα χρόνια σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και οδήγησε σε υποβιβασμό την ΑΕΚ, το Περιστέρι και την Καβάλα. Ας εμφανιστούν όλοι όσοι λένε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Εγώ είμαι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ έχω ευθύνες και εάν δεν βρεθεί άλλη λύση δεν μπορώ να αφήσω έτσι την ομάδα. Εύχομαι στο Περιστέρι να επιστρέψει πιο δυνατό στην Α1".

"Όταν επισκέπτομαι το Μαρούσι και το Περιστέρι ζηλεύω τις γηπεδικές εγκαταστάσεις τους. Στον Ηλυσιακό δεν υπάρχει υποστήριξη ούτε από τον δήμαρχο, ούτε από ένα φίλο της ομάδας να κάνει ένα τραπέζι στους παίκτες. Κάνουμε αγώνα για να βρούμε ακόμη και 50 ευρώ, που κοστίζουν τα DVD για να κάνουν οι προπονητές την δουλειά τους.Ζήλεψα την προσπάθεια του Περιστερίου. Είχαμε διπλάσιο μπάτζετ από το Περιστέρι, το οποίο, όμως, μας στρίμωξε στα σχοινιά. Να μιμηθούν και άλλοι αγώνα των αγώνα Παπακωνσταντίνου και Κιουριτζόγλου".

Για τον ΕΣΑΚΕ δήλωσε: "Οι 14 άνθρωποι, που διοικούν αυτή την στιγμή τις ΚΑΕ είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Στο παρελθόν, όμως, κάποιοι άνθρωποι έχουν… λεηλατήσει τις ομάδες. Δεν μπορώ να πληρώνω άλλο την λεηλασία των άλλων. Ανέλαβα τον Ηλυσιακό για να προστατεύσω τον σύλλογο. Οι κίνδυνοι από το παρελθόν είναι πάρα πολλοί. Και δεν μπορώ να διασύρομαι σε αστυνομικά τμήματα και εφορίες. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν την προσπάθεια της φετινής σεζόν".

Ενώ στο τέλος είπε πως: "Το μόνο βέτο, που θα θέσω στην επόμενη ιδιοκτησία είναι να παραμείνει ο Δημήτρης Λιόγας στην τεχνική ηγεσία, γιατί το αξίζει" ήταν τα όσα είπε ο Γιαμπριεράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα