ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Νέος χορηγός το ψητωπολείο Prunas

Στο χορηγικό πρόγραμμα του Ηλυσιακού μπήκε από την Παρασκευή (13/9) το κατάστημα Prunas, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ψητοπωλείο το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

ΚΑΕ Ηλυσιακός και το PRUNAS γεύσεις στα κάρβουνα, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Το κατάστημα PRUNAS θα είναι «Χορηγός» της ΚΑΕ, σε μια προσπάθεια αλληλοϋποστήριξης στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ψητοπωλείο που μπορείτε να το βρείτε στον Πεζόδρομο της Πλατείας του Αγίου Θωμά στο Γουδή, ακριβώς πίσω από το Ιερό της Εκκλησίας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, τα μέλη του συλλόγου και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, θα δικαιούνται Έκπτωση 15% με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας.

Προφίλ «PRUNAS γεύσεις στα κάρβουνα»

Το όνομα του καταστήματος έχει λατινική ρίζα και σημαίνει «λάμψη - χρώμα από πυρακτωμένα κάρβουνα».

Το PRUNAS ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011, με σκοπό να αλλάξει ότι γνωρίζαμε για το κλασικό ψητοπωλείο - σουβλακο..πωλείο, με τη σκέψη και ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι το Ελληνικό Παραδοσιακό Σουβλάκι, μία πλήρης διατροφικά ελληνική συνταγή, μπορεί να είναι καθαρό, φτιαγμένο από αγνά υλικά και ταυτόχρονα πεντανόστιμο!

Επίσης μπορείτε να γευτείτε μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκες σαλάτες, ψητά λαχανικά, μανιτάρια στα κάρβουνα, Burgers, καλαμάκια χοιρινά, γυρο..μπριζολάκι και άλλα κρεατικά.

Οι ώρες που μπορείτε να απολαύσετε τα πεντανόστιμα εδέσματα του Prunas είναι από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 1 το βράδυ, στο χώρο του καταστήματος (διαθέτει εξωτερικό χώρο 100 τμ & εσωτερικό 70 τμ) ή στο δικό σας χώρο με την υπηρεσία Delivery. Αν πάλι έχετε όρεξη για καφεδάκι στη διάθεσή σας από τις 9 το πρωί ενώ αξίζει να δοκιμάσετε και τις φρεσκοψημένες - διπλοφουρνιστές Βάφλες!

Keywords
Τυχαία Θέματα