NBA | ΜακΓκι: "Δεν είμαι χαζός, είμαι πανέξυπνος"

Ο Τζαβάλ ΜακΓκι είναι ένας από τους "γκαφατζήδες" της λίγκας ενώ έχει αποτελέσει αρκετές φορές "αντικείμενο" χλευασμού από διάφορα σόου της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο ίδιος μίλησε για όλα αυτά που του προσάπτουν λέγοντας πως "δεν είμαι χαζός, αλλά πανέξυπνος".

"Ο κόσμος στο ΝΒΑ νομίζει ότι είμαι χαζός και ανόητος. Κι όμως, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι στην πραγματικότητα είμαι πολύ έξυπνος. Όχι, δεν με επηρεάζουν όλα αυτά τα σχόλια" δήλωσε στο NBA.com.

"Αισθάνομαι

ότι είμαι τρομερά αθλητικός, τρομερά ταχύς, τρομερά ευέλικτος για το ύψος μου" πρόσθεσε και συνέχισε: "Χρειάζομαι τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου για να καταφέρω να γίνω ένας από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς σε αυτή την λίγκα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχω δείξει και ο κόσμος δεν έχει δει στο παιχνίδι μου. Γι' αυτό αισθάνομαι ότι αυτή θα είναι η χρονιά μου. Αισθάνομαι ότι οι προπονητές θα μου δώσουν περισσότερα λεπτά, θα με βοηθήσουν να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα είναι επιλογή του coach το πως θα με χρησιμοποιήσει. Εμένα η δουλειά μου είναι να παλέψω σκληρά. Θα το κάνω. Αν μπω στο ξεκίνημα της χρονιάς καλά προετοιμασμένος και είμαι σε καλή φυσική κατάσταση στο training camp, τότε δεν θα μπορεί τίποτα να με σταματήσει. Εκτός φυσικά από τον προπονητή μου".

"Δεν μπορείς να με αφήσεις να τρέξω, γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καρφώσω στο πρόσωπό σου. Επίσης, δεν θέλεις να κυκλοφορήσεις την μπάλα κάπου κοντά μου, γιατί θα την μπλοκάρω" τόνισε με αρκετή δόση αυτοπεποίθησης ο νεαρός center και κατέληξε λέγοντας ότι: "Έχω κινήσεις στο post, έχω ένα καλό σουτάκι από μέση απόσταση που όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει στο ΝΒΑ. Ο coach Karl δεν ήθελε οι ψηλοί να εκτελούν. Οι αντίπαλες άμυνες θα με αφήσουν να πάρω αυτό το σουτ και θα το κάνω. Κοιτάξτε, είμαι ένα μεγάλο παιδί, μου αρέσει να διασκεδάζω, να είμαι μαζί με θετικούς ανθρώπους και να τους κάνω να χαμογελούν. Δεν κάνω άσχημα πράγματα ή οτιδήποτε με άσχημο τρόπο. Είμαι ώριμος, περισσότερο από όσο ήμουν τις δυο τρεις πρώτες σεζόν της καριέρας μου. Πέρυσι δεν πήρα τις ευκαιρίες που άξιζα για να το αποδείξω. Πλέον όμως αισθάνομαι ότι ο coach με εμπιστεύεται".

Όσο για τα "Shaqtin A Fool", τα Top-5 των ανόητων highlight κάθε εβδομάδας, ο McGee αρκέστηκε να πει πως: "Δεν βλέπω αυτά τα show. Προσέχω όσα λέει ο κόσμος στο Twitter, αλλά προχωράω μπροστά, ζω την ζωή μου. Θα σας το θέσω έτσι: Πολύς κόσμος από αυτούς που κοροϊδεύουν, θα πλήρωνε για να βρεθεί στην θέση μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα