ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Λιόγας: "Μπορούσαμε και λίγο καλύτερα"

O Δημήτρης Λιόγας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους αντιπάλους.

"Ηταν μια καλή δική μας εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Χάσαμε το μυαλό μας στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Θα μπορούσε να ήταν πιο μικρή η διαφορά", δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Λιόγας, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

"Είμαι ευχαριστημένος από τον Στέφενς. Η αθλητικότητα του καλύπτει τρύπες και

δεν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε τόσο καιρό που ήταν τραυματίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Χατζή. Είναι επαγγελματίας και μπορεί και συνεχίζει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο".

Τέλος ο Δημήτρης Λιόγας, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση (10/10) των ομάδων για το Κύπελλο: "Θέλαμε στο Κύπελλο να προστατεύσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι με την Πάτρα. Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και δεν ασχοληθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Τελικά δεν τα καταφέραμε σε κανένα ματς, αλλά σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που συγκεντρώνεται τόσο γρήγορα μετά την Ευρωλίγκα".

Ο Κέβιν Άντερσον από την πλευρά των παικτών του Ηλυσιακού ανέφερε: "Παίξαμε απέναντι σε μια μοναδική ομάδα δώδεκα παικτών. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε καλά για 35 λεπτά, αλλά δεν είχαμε μετά την εμπειρία και δεν μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Κάναμε καλή προσπάθεια πάντως".

Keywords
Τυχαία Θέματα