ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Επίσημος προμηθευτής η "ΒΙΚΟΣ Α.Ε."

Την συνεργασία της με την εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός, καθώς το "Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος" θα είναι ο επίσημος προμηθευτής της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΚΑΕ Ηλυσιακός και η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» θα βρεθεί στο πλευρό της ΚΑΕ Ηλυσιακός

για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αναλαμβάνοντας το ρόλο του «Επίσημου Προμηθευτή». Η στήριξη που προσφέρει η ΒΙΚΟΣ Α.Ε στον αθλητισμό είναι μία μόνο πτυχή της πηγαίας της ανάγκης για υποστήριξη του ανθρωπιστικού ιδεώδους και αντανακλά τη διάθεσή της «να προσφέρει». Αρχίζοντας από την προσφορά της στην ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της, η διάθεσή της να προσφέρει φτάνει μέχρι την ουσιαστική εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βαθιά ανθρώπινη συμμετοχή της στα δρώμενα γύρω της.

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ηλυσιακός, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους της εταιρείας για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν. Μια κορυφαία εταιρεία στο είδος της, που διακρίνεται για την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της, επέλεξε να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και υποχρέωση για εμάς.

ΒΙΚΟΣ Α.Ε

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ Α.Ε) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια από τον Πέτρο Σεπετά και την Ελένη Θεοχάρη και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, ενώ υπάρχουν και πολλοί άλλοι συνεργάτες ανά την Ελλάδα για την υποστήριξη των λειτουργιών της εταιρείας. Τα δύο εργοστάσια παράγουν εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά και βρίσκονται στα παραδοσιακά και αυστηρά προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, ενώ το τρίτο εργοστάσιο, η Petcom Plastics, βρίσκεται στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και παράγει πλαστικά προπλάσματα και πώματα για την συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος. Σε ιδιόκτητες εκτάσεις 110 στρεμάτων βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 37.500 τμ, όπου η εταιρεία αξιοποιεί 4 πηγές νερού και διαθέτει 26 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων 9 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών με δυναμικότητα παραγωγής 200.000 φιαλών ανά ώρα, και 17 είναι γραμμές παραγωγής στην PETCOM Plastics.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών στην Ελλάδα, που α
Keywords
Τυχαία Θέματα