NBA | Έιντζ: "Πρέπει να ελέγξει τον εαυτό του ο Ρόντο..."

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Ραζόν Ρόντο και τον Κρις Χάμφρις, που επέφερε και την τιμωρία του ηγέτη των Σέλτικς, δεν έμεινε ασχολίαστο από την τζένεραλ μάνατζερ της Βοστώνης, Ντάνι Έιντζ, ο οποίος τόνισε ότι ο..."mr. assist" των "Κελτών" πρέπει να ελέγξει τα νεύρα του, ενώ αποκάλυψε ότι πιθανόν να υπάρξει ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών...

"Μίλησα με τον Ραζόν (σ.σ. Ρόντο) και νομίζω ότι είναι δυστυχισμένος που έχασε αυτά τα δυο παιχνίδια, μαζί με την ευκαιρία να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Είναι ένας πολύ συναισθηματικός παίκτης, ένας σκληρός ανταγωνιστής.

Γι' αυτό σας λέω, νομίζω πως αντιλαμβάνεται ότι είναι σημαντικότερο να παίζει. Τρεις τιμωρίες σε διάστημα εννέα μηνών είναι πολλές, ελπίζω να μείνει μακριά από αυτές μέχρι το τέλος της σεζόν. Κοιτάξτε, δεν είναι σωστό να χάνει παιχνίδια γι' αυτό τον λόγο, όμως αγαπώ αυτό το παιδί, είναι ένας πραγματικός αγωνιστής. Πολεμάει σκληρά, πρέπει να ελέγξει τον εαυτό του και είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρει".

Ο Ντάνι Έιντζ αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του Έιβερι Μπράντλεϊ, ο οποίος αναρρώνει από δυο επεμβάσεις στους ώμους και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ... "Βρίσκεται κοντά, όμως δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα μπορέσει να προπονηθεί".

Τέλος, ο τζένεραλ μάνατζερ των Σέλτικς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ, με ακόμη έναν ψηλό, καθώς η Βοστώνη είναι η ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ριμπάουντ μέχρι στιγμής... "Το σκεφτόμαστε, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Χρειαζόμαστε καλή άμυνα και ριμπάουντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα