ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Κέρδος ο Μήτσιαλος και ο Λαρεντζάκης"

Ο Ικαρος Καλλιθέας έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Πάτρας με 67-65 και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην συμμετοχή των Αλέξανδρου Μήτσιαλου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη την οποία και χαρακτήρισε κέρδος.

"Αναμφίβολα όσο αξίζαμε εμείς τη νίκη, άλλο τόσο και ο Απόλλωνας. Η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο και στο δεύτερο ήταν έξυπνη η κίνηση του Νίκου να μας παίξει μια σύνθετη άμυνα, κάτι που μας μπέρδεψε", ανέφερε ο

προπονητής του Ικάρου και συνέχισε. "Υπογραμμίζω την συμμετοχή του Μήτσιαλου και του Λαρεντζάκη για 10 και 15 λεπτά αντίστοιχα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Είναι μια παρακαταθήκη για την ομάδα και είναι χαρούμενος που τους έβαλα στο ματς και αυτοί ανταποκρίθηκαν. Σίγουρα η διαφορά δεν είναι καλή, αλλά αυτά θα τα σκεφτούμε από τον επόμενο γύρο", ήταν τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος της αναμέτρησης.


Ο αρχηγός Λάζαρος Αγαδάκος εξέφρασε την ευχάιρστηση του για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σίμτσακ. "Ήταν η πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες, συγχαρητήρια και στις δύο για την εμφάνιση. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παρκέ και υπάρχουν ρόλοι για τον καθέναν. Ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ και αυτό φαίνεται στον Βασίλη Σίμτσακ, πόσο πάλευε σήμερα με τα 16 ριμπάουντ που πήρε. Παίρνουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα