Γράφει τη δική του ιστορία ο Ερμής Πειραιά...

Ο Ερμής Πειραιά είναι έτοιμος να γράψει την δική του ιστορία , καθώς είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει έως τώρα και κυνηγάει το αήττητο ως το τέλος του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Ερμής Πειραιά κέρδισε χθες και την ΕΑ Νικαίας στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής και το superbasket.gr βρέθηκε στο γήπεδο και συνομίλησε με τον Γρηγόρη Ραλλάτο, τον Μπάμπη Βλαχάκη

αλλά και τον αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Τσανάκα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας για την φετινή περίοδο , το «16 στα 16», αλλά και για το επόμενο ματς με τα Σούρμενα.

Πετύχατε μία νίκη που σας διατηρεί στην κορυφή του ομίλου , τι πιστεύετε ότι έκρινε το παιχνίδι ;

Ραλλάτος: «Είμαστε μία δουλεμένη ομάδα με κάποιες πολύ έμπειρες μονάδες , ήμασταν από νωρίς τα αφεντικά του παιχνιδιού, ξέραμε τι θέλαμε και με τις σωστές οδηγίες του προπονητή το καταφέραμε. Ίσως και οι αντίπαλοι μας δεν ήταν έτοιμοι για ένα τέτοιο ντέρμπι όσο ήμασταν εμείς και αυτό απέδωσε καρπούς, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι για ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε εύκολο αν και στο μυαλό μας το περιμέναμε πολύ πιο δύσκολο» .

Βλαχάκης: «Η αποφασιστικότητα που είχαμε, η δουλειά στην προπόνηση και η θέληση να μην κάνουμε ήττα φέτος στο πρωτάθλημα μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι ανώτερη από τις άλλες της κατηγορίας, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγωνιστική μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Σήμερα (σ.σ χθες) κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα , η απόδοση της ομάδας έπεσε, όμως, στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά μπήκαμε δυνατά στην τρίτη περίοδο και καθαρίσαμε το ματς».


Τσανάκας: «Στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι ζοριστήκαμε , η Νίκαια εμφανίστηκε πολύ δυνατή και μας αιφνιδίασε θα έλεγα. Μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι, μετά, όμως, χαλαρώσαμε αφού είχαμε πάρει μια μεγάλη διαφορά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με αποτέλεσμα οι έμπειροι παίχτες της Νίκαιας να μας φτάσουν στο σκορ . Φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη τελικά και βάλαμε άλλο ένα λιθαράκι για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι να μείνουμε αήττητοι».

Ο μεγάλος σας στόχος είναι η άνοδος , αλλά στην πορεία βρήκατε και άλλο κίνητρο, το να παραμείνετε αήττητοι ως το τέλος. Πιστεύετε ότι θα καταφέρετε να τελειώσετε αήττητοι το πρωτάθλημα;

Ραλλάτος: «Η λαχτάρα όλων είναι να κρατήσουμε το αήττητο ως το τέλος , ο προσωπικός στόχος του καθενός είναι να μην χάσει από κανέναν μέχρι και τα στάνταρ που έχει θέσει ο Ερμής φέτος για την Γ’ ΕΣΚΑΝΑ τα οποία είναι αρκετά υψηλά . Και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ' όλα τον πρόεδρό μας, Λευτέρη Χρυσοφάκη, που δημιούργησε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα κρατήσουμε το αήττητο και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το καταφέρουμε».


Βλαχάκης: «Είναι καθαρά στο χέρι μας . Όσο δουλεύουμε στην προπόνηση αυτό φαίνεται στα παιχνίδια . Το ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία το ξέρουμε και το έχουν παραδεχτεί όλοι . Από εκεί και πέρα πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, όμως, γιατί στα λόγ

Keywords
Τυχαία Θέματα