ΓΑΛΛΙΑ | Ισοφάρισε η Ορλεάν

Η Ορλεάν, παρότι πήγε να αυτοκτονήσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη απέναντι στην Σαλόν/Σαονέ με 78-74 και να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1 για την ημιτελική φάση των γαλλικών πλέι-οφ.

Η Ορλεάν ήταν η απόλυτη κυρίαρχη της αναμέτρησης και το τέλος του ημιχρόνου την βρήκε να προηγείται με 15 πόντους (45-30) και έδειχνε ότι θα φτάσει εύκολα στην επικράτηση και θα ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1. Αλλά οι παίκτες της Σαλόν είχαν άλλα σχέδια και ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους στο 35ο λεπτό του αγώνα και ενώ βρισκόταν πίσω με

71-61, καταφέρνοντας να περάσουν ακόμα και μπροστά με 71-73 δύο λεπτά πριν από το τέλος. Οι γηπεδούχοι όμως, στον εναπομείναντα χρόνο με αιχμή του δόρατος των Σέντρικ Μπανκς κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ και να φτάσουν στη νίκη με 78-74, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Πρωταγωνιστής της Σαλόν ήταν ο Μάλκομ Ντελανέι, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους, ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και ο Στιντ Τσικαμπούντ με 13 πόντους. Από την Ορλεάν, ξεχώρισαν οι Αμάρα Σι με 19 πόντους και ο Σέντρικ Μπανκς με 17 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα