ΚΟΣΜΟΣ | The next best... Kidd (vid)

Τελικά δεν είναι τόσο Κιντ (σ.σ. παιδί) ο Μάικλ Κιντ – Γκίλκριστ, οι μετοχές του οποίου έχουν εκτοξευτεί επικίνδυνα και πλέον μοιάζει πιθανό το όνομα του 18χρονου να φιγουράρει στην δεύτερη θέση του ντραφτ.

Το ντραφτ πλησιάζει και οι συζητήσεις και οι αναλύσεις έχουν πάρει φωτιά… Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο νούμερο ένα θα βρεθεί ο Αντονι Ντέιβις, όμως η πραγματική μάχη γίνεται για το ποιος θα είναι στο νούμερο 2 του ντραφτ.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και για αρκετούς εκείνος που κερδίζει είναι ο Τόμας Ρόμπινσον, αλλά πλέον ο πάουερ φόργουορντ του Κάνσας

έχει ένα εξαιρετικό αντίπαλο που έρχεται με φόρα και δεν είναι άλλος από τον Μάικλ Κιντ- Γκίλκριστ του Κεντάκι…Ο "πόλεμος" μεταξύ τους οφείλεται κυρίως στο ότι αγωνίζονται στην ίδια θέση και το superbasket.gr αποφάσισε αφού ήδη έχει κάνει αφιέρωμα στον Ρόμπινσον, να σας παρουσιάσει τον Κιντ- Γκίλκριστ

Ο Κιντ -Γκίλκριστ είναι μόλις 18 Μάιων, δηλαδή δύο χρόνια μικρότερος από τον Ρόμπινσον. Είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1993 και έχει ύψος 2,01 μ. και πριν τον κλέψει το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, φοίτησε στο St. Patrick High School.

Ο ταλαντούχος νεαρός είναι εξαιρετικός αμυντικός, καθώς μοιράζει τάπες σε όποιον βρεθεί μπροστά του, κλέβει μπάλες ενώ έχει έφεση και στα επιθετικά ριμπάουντ. O σκληροτράχηλος παίκτης, είχε χαρακτηριστεί από τον προπονητή του στο Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι ως το πιο δυνατό μέλος της ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μάικλ Γκίλκριστ αποφάσισε να προσθέσει το επίθετο Κιντ, για να τιμήσει τον θείο του, Ντάριν Κιντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα