ΓΑΛΛΙΑ | "Φαίνεται η διαφορά με Γιαννάκη"

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι στιγμής στον Ζοζέφ Γκομίς ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με τον 34χρονο πόιντ γκαρντ να τονίζει ότι με τον Δράκο η Λιμόζ μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

"Δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του, αλλά καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά. Έχει απαιτήσεις, επιμονή και κοιτά τις λεπτομέρειες. Πράγματα, στα οποία δεν δίνεις και πολύ σημασία, αλλά τα επαναλαμβάνει χωρίς να κουράζεται. Να μην χάνουμε την μπάλα και να μην κάνουμε λάθη όταν έχουμε ρυθμό. Έτσι φτάνεις στο υψηλό επίπεδο, όταν δηλαδή μειώσεις αρκετά τα λάθη σου", δήλωσε αρχικά στην Equipe

ο Γάλλος άσος και έπειτα μίλησε για τους στόχους των "λιμουζό":

"Ο στόχος είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αλλά όταν παίζεις στη Λιμόζ, ο στόχος σου δεν είναι η παραμονή. Και αυτό αποδεικνύεται από την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη. Είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία έχει πάντα φιλοδοξίες. Φέτος, ξεκινάμε από το μηδέν, με το “χτίσιμο” της ομάδας να συνεχίζεται. Δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει η φετινή χρονιά, αλλά σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα