ΓΑΛΛΙΑ | "Μπαμ" από Λιμόζ, χαστούκι για Νανσί

Η Σολέ, η Χάβρη, η Λιμόζ και η Σαλόν/Σαονέ επικράτησαν τον αντιπάλων τους και θα βρεθούν στα ημιτελικά του Coupe de France.

Την μεγαλύτερη έκπληξη έκανε η Λιμόζ που επικράτησε της Λε Μαν με 60-57. Η Λε Μαν έχασε το παιχνίδι και την πρόκριση μέσα από τα χέρια της, αφού υπερείχε των γηπεδούχων για 35 λεπτά. Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, η Λιμόζ ήταν εξαιρετικά εύστοχη από την γραμμή των βολών και τελικά πήρε τη νίκη. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο παλιός μας γνώριμος

από το πέρασμά του από τον Ικαρο, Κάιλ ΜακΑλάρνι με 16 πόντους, ενώ από τη Λε Μαν ξεχώρισε ο Τέιλορ Ρότσεστι με 13 πόντους.

Η Σολέ με οδηγό τον Φαμπιέν Κοσέρ που σημείωσε 22 πόντους, επιβλήθηκε της Μπουλαζάκ με 67-72. Γερό χαστούκι έδωσε η Χάβρη στην Νανσί, αφού επικράτησε με 66-65. Οι Καρίμ Σούτσου και Κέβιν Χιούστον ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Χάβρη, σημειώνοντας 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Από την Νανσί, οι Βίκτορ Σάμνικ και Παπέ Αμαγκού έβαλαν από 12 πόντους έκαστος.

Με σούπερ Σιντ Τσικαμπούντ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, η Σαλόν/Σαονέ επικράτησε της Ροάν με 75-56 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντίλαν Πέιτζ με 18 πόντους, ενώ στα ρηχά έμεινε ο Ρασάντ Ράιτ πετυχαίνοντας 5 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα