ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | Κανείς δεν περισσεύει!

Εχει «μαλλιάσει» η γλώσσα του. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει τονίσει πολλάκις, το εξής: «Εχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες». Το είπε και το είδε. Πόσω μάλλον από την στιγμή που έρχονται και τα ματς της... κρίσης!

Σαφέστατα ο αξιόμαχος Κολοσσός ο οποίος είναι άξιος συγχαρητηρίων, δεν είναι Μακάμπι, όμως το θετικό είναι ότι ελλείψει των Διαμαντίδη, Σάτο αλλά και του Μάριτς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε το βλέμμα του στον πάγκο και έριξε στο παρκέ τον Ντέιβιντ Λόγκαν για περισσότερη ώρα σε σχέση με τα ματς απέναντι στους Ισραηλινούς, τον Πατ Καλάθη, τον Αλέξη Κυρίτση και τον Φώτη Ζούμπο που

έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (υπέγραψε την 100άρα).

Η συγκεκριμένη τετράδα συνεπήρε τους υπόλοιπους και το «κλειδί» που ανέφερε ο Ζοτς, ότι... «όλοι τους, να είναι σαν ένας», έγινε πραγματικότητα με τις 24 ασίστ. Ο Ντέιβιντ Λόγκαν προσέφερε 22 πόντους (5/9 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 4 ασίστ), ο Πατ Καλάθης σκόραρε 12 πόντους (2/2 βολές, 2/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2 ασίστ), ο Αλέξης Κυρίτσης... 10 (2/3 βολές, 4/6 δίποντα, 4 ασίστ) και ο Φώτης Ζούμπος κατέθεσε 6 (1/2 βολές, 1/1 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2 ασίστ). Στατιστικά διόλου ευκαταφρόνητα και μέσα σε αυτούς αν θέλετε προσθέστε και το νταμπλ-νταμπλ του Στίβεν Σμιθ (15π., 11ριμπ.).

Δεν έχουμε την κρυστάλλινη σφαίρα για να σας ενημερώσουμε για το αν οι παραπάνω θα έχουν ανάλογη παρουσία σε κάποιο άλλο ματς, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι σημαντικό όταν ξαναπάρουν την ευκαιρία τους να την... πιάσουν ξανά από τα μαλλιά για το καλό της ομάδας, το δικό τους, αλλά και των λεγόμενων «πενταδάτων» συμπαικτών τους που θα έχουν ανάγκη από λίγες ανάσες.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να κάνει ροτέισον ενόψει και του φάιναλ φορ της Πόλης, στα παιχνίδια τα οποία στα χαρτιά, πρωτίστως, θεωρούνται «εύκολα», αλλά και να έχει και τους 16 παίκτες στην... τσίτα ώστε όταν έρθει η μεγάλη ώρα της μάχης να μπουν έτοιμοι όσο ποτέ με όραμα τον ιδανικότερο φετινό επίλογο που είναι το τριπλ κράουν. Αν μη τι άλλο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέρει καλύτερα από όλους - για αυτό είναι και μακράν ο κορυφαίος - να «ανεβάσει» τους παίκτες του.

Υ.Γ.: Την Μεγάλη Πέμπτη οι «πράσινοι», μετά την πρωινή προπόνηση, θα «εξαφανιστούν» και θα επιστρέψουν στην δουλειά την Δευτέρα του Πάσχα. Το έχουν ανάγκη και το αξίζουν ύστερα από το... λούκι που τράβηξαν μέχρι να αποκλείσουν την Μακάμπι. Μια ξεκούραση επιτακτική ώστε να επανέλθουν δριμύτεροι για την τελική ευθεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα