Κούγιας: Ο Πιλάβιος δεν σέβεται τον εαυτό του

11:52 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ και της Football League να επιτρέψουν την συμμετοχή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στην δεύτερη κατηγορία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Παναχαϊκής με τον Αλέξη Κούγια

να επιτίθεται κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και να υποστηρίζει πως με την απόφαση αυτή ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν σέβεται τον εαυτό του.

Σε δηλώσεις του στον SENTRA FM 103.3 ο Κούγιας τόνισε αρχικά: "Όποιος έχει αυτοσεβασμό και δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα ή για την επανεκλογή του ή την επιλογή του σε κάποια θέση θα συμφωνήσει με όλους όσοι χαρακτηρίζουν την απόφαση για αύξηση των ομάδων παράνομη. Αυτή η απόφαση δεν έχει καμία νομική και ηθική προϋπόθεση. Πραγματικά απορώ πώς νομιμοποιεί μια τέτοια απόφαση ο κύριος Ιωαννίδης. Ο κύριος Πιλάβιος προφανώς το κάνει για να διατηρήσει δεσμούς που θα τον βοηθήσει να πάρει κάποιο πόστο μετά την απόσυρση του από την ΕΠΟ, ενώ βολεύει και τον κύριο Καλογιάννη, διότι θα διαιωνίσει την θέση του και γιατί δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο στην ζωή του, συν τοις άλλοις βολεύει τις ομάδες που δεν έχουν στόχους και δεν νοιάζονται μόνο για την συντήρηση τους μέσω των χρημάτων που θα πάρουν".
Στην συνέχεια και αφού υπογράμμισε πως οι ομάδες που θα έπρεπε να παίξουν στην Football League είναι η Ζάκυνθος, ο Πανηλειακός και η Σαριτσάνη, ο Κούγιας τόνισε: "Ο κύριος Πιλάβιος δεν σέβεται τον εαυτό του και αύριο θα περιμένουμε από αυτόν αν μπει σε διοικητική ή κρατική θέση-κλειδί να μας λύσει προβλήματα. Εφόσον ανέβηκαν η Καβάλα, ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου έπρεπε να ανέβουν όλες όσες υποβιβάστηκαν".
Ο Κούγιας επιτέθηκε και κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη λέγοντας: "Και έρχεται ο υφυπυργός Αθλητισμού και υπερασπίζεται αυτή την απόφαση, είναι φίλος μου ο Ιωαννίδης, αλλά αυτή η απόφαση συνιστά μια μαύρη σελίδα της πολιτικής του διαδρομής".
Όσο για το πού θα έπρεπε να παίζει η Παναχαϊκή αλλά και για τα χρήματα που έδωσε ο ΟΠΑΠ στις ομάδες για να πάρουν φορολογική ενημερότητα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: "Η Παναχαϊκή έπρεπε να παίζει Super League. Κάνανε τρομερά πράγματα, τουλάχιστον δέκα ομάδες έπρεπε να υποβιβαστούν. Πώς ο Ιωαννίδης μοιράζει χρήματα δικά μου από τον ΟΠΑΠ; Πήγε ο Άρης και πήρε την προκαταβολή από τα λεφτά του ΟΠΑΠ και τα έδωσε χωρίς αυτός να συμμετέχει στην Super League".

Keywords
Τυχαία Θέματα