ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Δάγλας: "Είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε με νίκη"

Το Σάββατο (16/06) η Εθνική μας ομάδα Γυναικών ρίχνεται στην μάχη των Προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2013 με αντίπαλο την Φινλανδία, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αλέκο Δάγλα να τονίζει ότι οι παίκτριές του είναι έτοιμες να κατακτήσουν τη νίκη.

"Κάναμε πάρα πολύ καλή προετοιμασία και όλα πήγαν καλά. Τα κορίτσια δούλεψαν σκληρά αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με νίκη. Η Φινλανδία είναι καλή και σκληρή ομάδα και έχει ενθουσιασμό και εμπειρίες. Είναι ένα δύσκολο

ματς, αλλά οι παίκτριές μου είναι αποφασισμένες να ξεκινήσουν με νίκη τους αγώνες στο γήπεδό μας. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και συγκέντρωση όσον αφορά στο αμυντικό κομμάτι. Η Φινλανδία παίζει επιθετική άμυνα, πιέζει πολύ και πρέπει να αντιδράσουμε με ηρεμία. Επιθετικά στηρίζεται σε τρεις παίκτριες και πρέπει να τις περιορίσουμε. Τέλος θέλω να καλέσω τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο. Τα κορίτσια χρειάζονται την στήριξή τους", δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Φινλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που συμμετέχει στον Ε’ όμιλο θα αντιμετωπίσει στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι τη Φινλανδία με στόχο να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση.
Τη 12άδα της εθνικής αποτελούν οι: Δημητράκου, Καλέντζου, Κοσμά, Κοτσοπούλου, Λύμουρα, Παπαμιχαήλ, Σωτηρίου, Σπαθάρου, Σπανού, Σκιαδοπούλου, Σταυρίδου, Χατζηνικολάου.

Στο άλλο ματς του ομίλου που συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα θα παίξουν Λουξεμβούργο - Λετονία. Να θυμίσουμε ότι στην 1η αγωνιστική του ομίλου μας έχουν γίνει μέχρι στιγμής τα παιχνίδια: Λετονία - Ιταλία 71-52 και Φινλανδία - Λουξεμβούργο 114-54.

Keywords
Τυχαία Θέματα