ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Αναχωρεί για Ιταλία η Εθνική Γυναικών

Για την πόλη Πομέτσια της Ιταλίας αναχωρεί την Πέμπτη (24/05) η Εθνική Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει της προετοιμασίας του για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά που ξεκινά την Παρασκευή (25/05) και εκτός από τη διοργανώτρια Ιταλία θα πάρουν μέρος η Ολλανδία και η Βουλγαρία.

Στην Ιταλία θα ταξιδέψουν οι εξής αθλήτριες: Χατζηνικολάου, Σωτηρίου, Κοτσοπούλου, Λυμούρα. Δημητράκου Παπαμιχαήλ, Κοσμά, Σπαθάρου, Σπανού, Σκιαδοπούλου, Σταυρίδου, Διέλα.

Ο ομοσπονδιακός

προπονητής Αλέκος Δάγλας τόνισε σχετικά με την προετοιμασία της εθνικής : "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προετοιμασία και τα κορίτσια δείχνουν διάθεση. Το πρόγραμμα μας είχε στοιχεία φυσικής κατάστασης και δουλειά στην άμυνα. Προοδευτικά μπαίνει η επίθεση και η τακτική. Το τουρνουά περιλαμβάνει ματς προετοιμασίας και επειδή θα λείπουν Καλέντζου και Μάλτση θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλες παίκτριες. Θα δούμε πως λειτουργεί η ομάδα και θα βγάλουμε συμπεράσματα. Στόχος μας είναι αρχίζουμε να δένουμε σαν ομάδα".

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 25 Μαΐου
19.00 Ολλανδία - Ελλάδα
21.00 Ιταλία - Βουλγαρία

Σάββατο 26 Μαΐου
19.00 Ελλάδα - Βουλγαρία
21.00 Ιταλία - Ολλανδία

Κυριακή 27 Μαΐου
19.00 Βουλγαρία - Ολλανδία
21.00 Ιταλία - Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα