ΑΕΚ | Γεωργαντζόγλου: "Θέλω να αναλάβω την Ερασιτεχνική"

Την απόφασή του να απεμπλακεί από το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ και να αναλάβει την Ερασιτεχνική εξέφρασε ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο οποίος τόνισε ότι έχει ήσυχη την συνείδησή του αφού έκανε ό,τι μπορούσε για να προχωρήσει η "Ενωση".

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης (23/05) δηλώνοντας αρχικά:
"Το ότι αποχωρώ από την ομάδα δεν σημαίνει ότι αποχωρώ από την ΑΕΚ.

Στόχος μου είναι να αναλάβω την Ερασιτεχνική και έχω όραμα να δω το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλέον περιμένω τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ώστε να μπω και να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι" δήλωσε ο νεαρός παράγοντας και συνέχισε: "Ο σύλλογος δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς γήπεδο, υπάρχει νόμος που ψηφίστηκε το 2003 και προβλέπει γήπεδο 32.000 θέσεων, κλειστό γήπεδο μπάσκετ 7.000 θέσεων και άλλο ένα κλειστό γήπεδο βόλει 1.500 θέσεων…Η Ερασιτεχνική πρέπει να τρέξει αυτή την διαδικασία, αν δεν μπορεί ας ορίσει εκλογές, ώστε να το τρέξει κάποιος άλλος το ζήτημα".

Αναφορικά με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, ο Νίκος Γεωργατζόγλου δήλωσε: "Την περασμένη εβδομάδα προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με τον κ. Φιλίππου. Επικοινώνησα με την γραμματέα του στην ΦΑΓΕ και ζήτησα να έρθω σε επαφή μαζί του. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες δέχθηκα ένα μήνυμα από τον κ. Λαμπρόπουλο, ο οποίος μου ανέφερε ότι τον πήρε ο πρόεδρος και τον εξουσιοδότησε να διαπραγματευτεί μαζί μου. Εκεί σταμάτησε το ενδιαφέρον από πλευράς μου… Η ομάδα έχει κουραστεί από λύσεις τύπου Καραμανλή! Ο Καραμανλής, ο Δρόσος και ο Φιλίππου έχουν καταχρεώσει την ΑΕΚ και προσωπικά έφτασα στο σημείο εγώ να πληρώνω για δικά τους χρέη. Φέτος μου έριξαν την εγγυητική παλιοί παίκτες των Φιλίππου, Καραμανλή και Δρόσου, γύρω στους 10, ο Πρίφτης, ο Μπούρας και άλλοι… Πλήρωσα για πράγματα που δεν ευθύνομαι εγώ. Ο Καραμανλής αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει πλέον, ας έρθει κάποιος άλλος να βοηθήσει".

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν έκανε λάθη κατά την διάρκεια της προεδρίας του, υπογράμμισε: "Ίσως έκανα λάθος το ότι πλήρωσα για χρέη άλλων. Έκανα ότι μπορούσα. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου, αφού έκανα τα πάντα, ώστε η ΑΕΚ να πάει μπροστά. Έβαλα στην άκρη την δουλειά μου και την οικογένειά μου για να ασχοληθώ με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι εν μέρει τα καταφέραμε…".

Keywords
Τυχαία Θέματα