ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Ζούρος: "Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα"

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η Εθνική ομάδα, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Ζούρος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Βραζιλία. Ο Ελληνας προπονητής έκανε λόγο για ένα δυνατό φιλικό με εχθρική διαιτησία, ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό του Αντώνη Μάντζαρη.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, παρά την εχθρική διαιτησία και την ήττα. Νομίζω ότι είχαμε αρκετά καλά στοιχεία, παρά το ότι είχαμε απουσίες, αφού ο Βασιλειάδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στο πέλμα και ο Φώτσης έπαιξε λίγο, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις

στο πόδι. Το πολύ δυσάρεστο φυσικά είναι ότι φαίνεται πως χάνουμε έναν παίκτη που ήταν σε καλή κατάσταση και βοηθούσε την ομάδα (σ.σ. τον Βαγγέλη Μάντζαρη). Συνεχίζουμε, βήμα βήμα, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και είμαι αισιόδοξος πως στη Βενεζουέλα θα πετύχουμε το μεγάλο στόχο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες", ήταν τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής μετά τον αγώνα κόντρα στην Βραζιλία, που ήταν και το τελευταίο φιλικό ματς που έδωσε η Εθνική πριν το Προολυμπιακό τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα