ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | Το στοίχημα της ζωής του...

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έδωσε τέλος στο πολύκροτο σίριαλ του προπονητή - όχι επισήμως ακόμα - καθώς έδωσε τα ηνία στον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος είναι πάνω από όλα ένας άνθρωπος που αρέσκεται στις προκλήσεις και ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη.

Κατανοώ ότι στο μυαλό των φίλων του Παναθηναϊκού μετά τον Ομπράντοβιτς επικρατεί το... χάος

όσον αφορά τον άνθρωπο που θα τον διαδεχόταν με μοναδική εξαίρεση τον Δημήτρη Ιτούδη. Σεβαστό, καθώς στον πάγκο τα τελευταία 13 χρόνια ήταν ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και ίσως και στην ιστορία του αθλήματος.

Ωστόσο αυτό αποτελεί πλέον μια γλυκιά ανάμνηση και θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά ασχέτως το λογικό «ηλεκτροσόκ» που έχουν υποστεί. Υστερα από καθημερινές διαπραγματεύσεις με προπονητές που ήταν στην «πράσινη» λίστα, οι διοικούντες κατέληξαν στο όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που είχε γαλουχηθεί ως παίκτης. Ενα στοίχημα για την ίδια την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο τον προπονητή.

Ο 48χρονος κόουτς έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι γεννημένος για αυτό το επάγγελμα και μάλιστα άφησε την «σφραγίδα» του σε όσες ομάδες έχει δουλέψει με μεγαλύτερη φυσικά αυτή του Περιστερίου. Φυσικά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά καθώς η πίεση είναι τεράστια και όσοι θέλουν να φορέσουν την πράσινη φανέλα θα πρέπει να μάθουν να ζουν καθημερινά με αυτό το συναίσθημα. Ο «Αρτζι» είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής του, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την συγκεκριμένη επιλογή.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Προφανώς και δεν μπορώ να δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί όταν προτρέχεις συνήθως... πέφτεις κάτω ενώ όταν είσαι έτοιμος να προδικάσεις, συνήθως σου έρχεται μετά η ατάκα στο μυαλό... «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Το σίγουρο είναι ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αυτό είναι αμοιβαίο, θα δώσει την δική του μάχη μαζί με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του.

Υ.Γ. Φυσικά η... μάχη τώρα αρχίζει καθώς είναι πολύ σημαντικό για το ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν με τον Παναθηναϊκό και εντός των ημερών ή και ωρών θα υπάρξουν εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα