ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Σλούκας: "Αφιερωμένη στον Βασίλη..."

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες για την ελληνική ομάδα δηλώνοντας πως η ομάδα κατάφερε να βρει ρυθμό μέσα από την άμυνα που έπαιξε ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη στον Βασίλη Σπανούλη.

"Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, κυρίως λόγω της άμυνας που παίξαμε. Μέσα από την άμυνα μας βγάλαμε ενέργεια και εύκολους πόντους στην επίθεση"" είπε αρχικά ο Σλούκας, ενώ όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη και εάν προσπάθησε να καλύψει το κενό του, ο Σλούκας είπε πως "ο Βασίλης είναι ο πρωτεργάτης της ομάδας. Σίγουρα μας λείπει και προσπαθήσαμε να παίξουμε και γι' αυτόν.

Του αφιερώνουμε τη νίκη".

Ο 23χρονος γκαρντ μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Ιταλία και είπε πως "για εμάς τώρα ξεκινά το τουρνουά. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Ιταλία. Είδαμε και στα προηγούμενα ματς, αλλά και σήμερα πως έχουν βρει ρυθμό, ουσιαστικά παίζουν εντός έδρας μιας και σε κάθε παιχνίδι οι εξέδρες είναι γεμάτες Ιταλούς και περιμένω ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό στο "Ακρόπολις". Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να φτάσουμε στη νίκη".

Ο Σλούκας κλήθηκε να σχολιάσει και την απόδοση του Γιάννη Μπουρούση."Ο Γιάννης έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κατά τη γνώμη μου είναι από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα