ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | «Ελειπε ο καλύτερος παίκτης αλλα...»

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ενίσχυσε την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία, αλλά με ομαδική δουλειά το κενό δεν φάνηκε, όπως τόνισε και ο Στράτος Περπέρογλου ενώ στον V-Span αναφέρθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Μας έλειπε ο καλύτερος παίκτης μας, αλλά κάναμε καλή ομαδική δουλειά απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Κοιτάζουμε μπροστά, πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά θα δούμε την Ιταλία που παίζει πολύ καλό μπάσκετ», δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του πρόσθεσε: «Η ομάδα πάει πολύ καλά,

το σημαντικό είναι ότι κανείς μέσα στο γήπεδο δεν κατάλαβε ότι έλειπε ο Βασίλης (Σπανούλης). Προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά για να μην φανεί η απουσία του. Ο Γιάννης (Μπουρούσης) ήταν λίγο άρρωστος κι όταν είναι άρρωστος μας έχει συνηθίσει να παίζει καλά!». Οσον αφορά για το ματς με την Ιταλία ανέφερε: «Είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έχει τον κόσμο δίπλα της, αλλά μιλάμε για έναν... τελικό ομίλου. Παίζονται όλα για όλα για την πρώτη θέση. Θα είναι σημαντική νίκη. Η δουλειά όμως πρέπει να γίνει μέσα στον παρκέ. Θέλουμε την πρώτη θέση. Θα είναι ευλογία να περάσουμε πρώτοι! Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο».

Τέλος για το αν αφήσουν τον Βασίλη Σπανούλη να... ξεκουραστεί, είπε: «Φυσικά κι όχι! Είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα. Πάνω απ' όλα η υγεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα