ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Πρίντεζης: "Δεν τελειώνει τίποτα πριν από το τελευταίο δευτερόλεπτο"

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Ελλάδα, σφραγίζοντας τη νίκη με πολλά χαμόγελα από όλη την ομάδα.

Ο ίδιος πάντως κάθε άλλο παρά στάθηκε σ αυτό: "Δεν έχει σημασία... Ήταν ένα φιλικό... Ακόμη τα πόδια είναι βαριά... Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, έχουμε τρέξει πάρα πολύ, έχουμε δείξει κάποια καινούρια πράγματα, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο και πολύ μέλλον η πορεία μας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μια

πολύ ταλαντούχα ομάδα, μια ομάδα που θα το παλέψει μέχρι τέλους πάντα. Από την άλλη κι εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εκεί, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε στη διάρκεια του αγώνα".

Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Κώστα Καϊμακόγλου, ο Πρίντεζης τόνισε: "Το σημαντικότερο γι αυτή την Εθνική είναι να είμαστε υγιείς. Είχαμε τη νέα ατυχία σήμερα με τον Καϊμακόγλου. Είναι σημαντικό να καταφέρει να επιστρέψει γρήγορα και να είναι καλά, γιατί είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα