ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Περπέρογλου: "Δεν εφησυχάζουμε" (video)

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει εφησυχασμός από κανέναν ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι πρέπει να γίνονται αγώνες της Εθνικής στην επαρχία καθώς ο κόσμος διψάει για τέτοια ματς.

Οι δηλώσεις του Περπέρογλου:

"Υπήρχε μεγαλύτερη διάθεση. Εμείς ανεξαρτήτως αντιπάλου πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, χωρίς να υποτιμάμε κανένα. Πρόκειται για φιλικά προετοιμασίας, οι μέρες πλησιάζουν, οπότε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό. Ο στόχος είναι να είμαστε

έτοιμοι όταν θα πρέπει. Για αυτό δουλεύουμε όλες αυτές τις μέρες, για να είμαστε έτοιμη, την περίοδο που πρέπει.

Είχε αρκετό κόσμο και στα δύο φιλικά. Πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε που είδε την ομάδα από κοντά και ελπίζω να γίνονται ανάλογα παιχνίδια και σε άλλες επαρχιακές πόλεις, γιατί η επαρχία διψάει για μπάσκετ.

Όλα τα παιδιλα που είναι στην ομάδα έχουν μάθει να ζουν με την πίεση. Και στους συλλόγους και στην Εθνική ομάδα πάντα υπάρχει πίεση και είναι μέρος του πρωταθλητισμού.
Ολοι παλεύουμε για να είμαστε στην δωδεκάδα, ο προπονητής είναι υπεύθυνος για να φτιάξει την ομάδα και πιστεύω πως από την αρχή της προετοιμασίας όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα