ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Παπανικολάου: "Συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι"

Συγκεντρωμένη, χαρακτήρισε την ομάδα ο Κώστας Παπανικολάου και τόνισε πως καλό θα ήταν να κρατάνε τις διαφορές που αποκτούν γιατί ο ισοβαθμίες μερικές φορές είναι... άδικες.

"Νομίζω ότι η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σχεδόν σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο και αυτό μας βοήθησε να κρατήσουμε τη διαφορά ως το τέλος", είπε ο Έλληνας φόργουορντ.

Όσο για το τι κρατάει από το ματς με τη Ρωσία, ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Στην αρχή

του τρίτου δεκαλέπτου και οι προπονητές και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι πιστεύω από αυτό που δείξαμε. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι σωστά και αυτό είναι κρίμα γιατί δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και ίσως χρειαστούμε κάποια διαφορά σε περίπτωση κάποιας ισοβαθμίας".

Για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, ο "Παπ" είπε: "ο Βασίλης είναι ένας παίκτης κλειδί για την ομάδα. Αυτό μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε παίκτη σε οποιοδήποτε ματς. Μέσα μας μπορεί να ανησυχήσαμε παραπάνω, αλλά ο Βασίλης είναι σκληρό καρύδι και δεν καταλαβαίνει από τέτοια".

Για το επόμενο παιχνίδι με την Τουρκία ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε: "παίζουνε με την πλάτη στον τοίχο, θα τα δώσουν όλα, θα παλέψουν και θα δώσουν το 100%. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα