ΕΣΚΑΝΑ | Παπαδημητρίου: «Αφιερωμένο στον Θέμη»

Με την λήξη του τελικού του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ μεταξύ του Εθνικού και του Μίλωνα στον πάγκο των Πειραιωτών άνοιξαν σαμπάνιες για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους.

Ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου και ο Πέτρος Φούκος γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν. Ήταν εκεί και το 2009 όταν ο Εθνικός είχε στεφθεί για πρώτη φορά Κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ και ήταν οι πρώτοι που έσυραν τον χορό των πανηγυρισμών. Ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου όμως δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο, Θέμη Φωτόπουλο που τραυματίστηκε στον ημιτελικό.

«Ο τραυματισμός του Θέμη (σ.σ Φωτόπουλου) μας πείσμωσε. Συσπειρωθήκαμε, πήραμε το τρόπαιο και του το αφιερώνουμε», δήλωσε στο superbasket .gr ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Χρήστος (σ.σ Ανδρεάδακης) ανακηρύχθηκε MVP του τελικού αλλά κανένα από τα παιδιά δεν υστέρησε. Για αυτό είμαστε και πρώτοι στο πρωτάθλημα. Έτσι πήραμε και το κύπελλο. Δουλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάθε φορά είναι και κάποιος διαφορετικός ο καλύτερος. Αυτό σημαίνει να είσαι ομάδα».

Τι κι αν ο Μίλωνας αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική και ο Εθνικός στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ; Για τον Παναγιώτη Παπαδημητρίου η κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του δεν είναι έκπληξη. «Το περιμέναμε από την αρχή της χρόνιας. Νταμπλούχοι… πρωτάθλημα και κύπελλο. Πήραμε το κύπελλο και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα».

Σε κάθε μεγάλη επιτυχία συμβάλουν πολλοί και ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου φρόντισε να μην ξεχάσει κανέναν.«Ευχαριστώ όσους μας βοηθάνε να ζήσουμε αυτές τις στιγμές, τον πρόεδρο, την διοίκηση, το προπονητικό team, τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Ο κόσμος του Εθνικού είναι ο καλύτερος. Είναι Νο 1 στον Πειραιά και από τους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα