A1 | Για την... εξιλέωση οι "αιώνιοι"

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός γνώρισαν οδυνηρές -αλλά δίχως συνέπειες- ήττες για την Ευρωλίγκα και αμφότεροι θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες απέναντι σε Αρη και Ηλυσιακό αντίστοιχα, πριν τους "τελικούς" της ερχόμενης εβδομάδας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση...

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να επανέρχεται

κανονικά και μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, κάτι που δεν ισχύει για τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος ταλαιπωρείται από κύστη στην πλάτη και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των "ερυθρόλευκων". Εκτός θα είναι και οι Κέσελ και Βασιλόπουλος, ενώ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα παραμείνει εκτός δωδεκάδας. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν και απ' το στρατόπεδο του Αρη. Οι "κίτρινοι" θα παραταχθούν στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ουσιαστικά ανέτοιμοι, αφού λόγω οικονομικών οφειλών οι παίκτες αποφάσισαν αποχή απ' τις προπονήσεις. Παράλληλα, θα λείπει και ο Δημήτρης Τσαλδάρης που είναι τραυματίας.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και έσπασε την... παράδοση που τον ήθελε να μην περνά ούτε μέχρι τους "8" της διοργάνωσης έπειτα από κατάκτησή της, ωστόσο η ήττα και η κακή εμφάνιση κόντρα στην Εμπόριο Αρμάνι έφερε εκ νέου προβληματισμό και οι "πράσινοι" θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στα Ιλίσια κόντρα στον φιλόδοξο Ηλυσιακό, ο οποίος με τη σειρά του επιθυμεί να δώσει χαρά στους φίλους του που θα γεμίσουν το κλειστό των Ιλισίων και παράλληλα να κάνει βήμα... πλέι οφ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και τα ματς ανάμεσα σε Καβάλα και Κολοσσό, όπως και αυτό του Ικαρου Καλλιθέας με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25/2

19.00 ΔΓ Ιλισίων Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός Μάνος-Γκούμας-Δεσλής (Σωτηριάδης)

17.00 ΚΓ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ-Περιστέρι Πηλοϊδης-Φούφης-Πουρσανίδης Κ. (Τσούλης)

16.00 ΚΓ Αγ. Θωμά Μαρούσι-Ρέθυμνο Σώμος-Ανδρικόπουλος-Τσώνος Β (Μάνος/Αγγελόπουλος)

17.00 ΕΑΚ Γλυφάδας Ικαρος Κ.-Πανιώνιος Αναστόπουλος-Παπαπέτρου-Σταματόπουλος (Ντίνος)

17.00 ΣΕΦ (κθ) Ολυμπιακός-Αρης Ταβουλαρέας-Καλδίρης-Ταρενίδης (Ορφανός/Κορασίδης)

Κυριακή 26/2

12.30 ΔΑΚ Καλαμίτσας Καβάλα-Κολοσσός Ρ. Τανατζής-Καρακατσούνης-Πανταζής (Τσανίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα